joi, 10 iulie 2008

Emil

Emil.... Emil Cioran..... unul dintre cititorii lui i-a trimis o scrisoare in care ii relata ca dupa ce a citit una dintre cartile lui a vrut sa se sinucida...... a pregatit cu minutiozitate totul.....dar cand a vazut ca are picioarele murdare nu a mai reusit sa se spanzure...

4 comentarii:

Dorel Raape spunea...

Luminatia-Voastra sunt un supus din regat, sunt Dumitru oT Cerdac. Daca ati fi reusit sa muriti spanzurandu-va ati fi murit fericit. In momentul cand un sapnzurat isi da sufletul in ghearele Satanei juiseaza (folosesc un barbarism frantuzesc apropo de ejaculare). Ati fi ajuns in Iad in timp ce ati fi avut un orgasm. Daca mai incercat vreodata alegeti tot streangul prin impuscare, precipitare de pe Tour Eifel, otravire.s.a.m.d. nu se ajunge la orgasm.

Yngwie Johann Malmsteen spunea...

...iar rezultatul juisării este mătrăguna. Se spune că "produsul final" în urma spânzurătorii ajungea în pământ şi acolo încolţea acea plantă, numită mătrăguna. La câţi nebuni îs în ţara asta, cred că mulţi s-au spânzurat ori se spânzură, ca să menţină culturile de mătrăgună, prospere.

Yngwie Johann Malmsteen spunea...

...dacă tot trăim într-o societate de consum...ce-ar fi să am un business cu mătrăgună ??? Planta nu are nevoie de condiţii pretenţioase pt cultivare.Important e să detectez nefericiţii care vor să se spânzure, mai ales cei din curentul EMO, şi pe urmă să culeg recolta de mătrăgună, şi să le-o dau altora ca să o ia razna. Pe urmă ma pot combina cu unu cu altu, şi deschid un ospiciu. Culturile de mătrăgună îmi asigură "clienţi" pt sanatorii. Mamă ce piaţă de desfacere ar fi !! De ordinul milionelor de euro. Bine, sanatorii ca in Occident, aşa ca un ansamblu rezidenţial.

Unknown spunea...

Luminatia -Voastra!...ha,ha,ha....! Dumitru oT Cerdac...mofturi.ha, ha, ha.... un Mitica din Bucuresti